Over ons

Wij zijn de directory van een online radiostation waar u nuttige informatie over elk station kunt vinden, zoals de contactgegevens, het logo en de officiële website. Onze directory brengt radiozenders samen die uitzenden op AM, op ​​FM of uitsluitend online.

Onze directory is een netwerk van websites. Elke website is bedoeld voor een land. En voor elk land hebben we de populairste en meest beluisterde radiostations verzameld, ongeacht of deze openbaar of privé zijn, en meerdere steden en regio's omvatten. Je vindt de volledige lijst van landen op onze website http://tissef.com.

We verzamelden ook radio's met verschillende categorieën (nieuws, muziek, sport, ...) om alle luisteraars tevreden te stellen. Dus er is iets voor elke smaak en elke generatie hier! Je zult zeker je geluk vinden!

Daarnaast bieden we eenvoudige en gebruiksvriendelijke interfaces om het gebruiksgemak te vergroten. U kunt toegang krijgen tot de live uitzending van uw favoriete radiostation door gewoon op het logo te klikken. U kunt ook de zoekbalk gebruiken om tijd te besparen door de naam van de gewenste radio rechtstreeks in te voeren.

Daarnaast kun je verschillende informatie vinden over je favoriete station; zoals een algemene beschrijving, het programmaschema, de presentatoren, de officiële website, de sociale netwerken, hoe te communiceren met dat station en nog veel meer.

Onze directory wordt elke dag verder verrijkt en er worden voortdurend nieuwe radio's toegevoegd om up to date te blijven en onze luisteraars tevreden te houden.

Ons communicatieteam staat tot uw beschikking voor verdere opmerkingen of verzoeken, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen!