Family Radio

Family Radio luisteren live

De zender zendt voornamelijk familie muziek uit, muziek die geschikt is voor jong en oud.

  • Share on Facebook
  • Tweet
Soortgelijke radiostations
Crooze.FM
Studio Brussel
Musiq3
RGR FM
Radio Stad
Qmusic
Nostalgie (Vlaanderen)
NRJ Belgique
Sporza
Comments
Informatie over Family Radio
CategorieCountry,Entertainment,Hits,News
Website
programmas en presentatorenRudi Van Vlaanderen, Piet De Win, De Aperitiefshow, FamilyRadio Weekend, Goeieavond Vlaanderen, Koffiepauze, FamilyRadio Koffiepauze, FamilyRadio, Filip DHaeze.
Facebookhttps://www.facebook.com/familyradiovlaanderen

Family radio

Family radio is een niet zo heel bekende zender op de Belgische radiowereld. De muziek wordt meestal tijdens werkuren gedraaid, het is dan ook een zender die mensen vaak beluisteren op weg naar hun werk. Er zijn geen bekende sprekers of presentatoren te vinden op de zender.

Muziek

Zoals al gezegd is de muziek op deze zender erg leuk voor de families in België. Overdag zijn er verschillende leuke liedjes te horen, ook zit er af en toe ook een praatprogramma aan vast. S ’nachts hebben ze ook een programma, dit is handig voor degen die avonds nog de weg op moet. De zender wordt over het algemeen beschreven als gezellig en aardig, de muziek is gezellig en er hangt een huiselijke sfeer op de zender

Social media en website

De zender is niet zo heel erg actief op de sociale media platformen. Ze hebben wel een eigen Facebook pagina. Hier kun je liedjes beluisteren, ook kun je er zien welke liedjes er op dat moment gedraaid worden. Tevens staan er verschillende cartoons en opmerkelijke nieuws berichten op. De website van de zender is vrij eenvoudig, hier valt niet zo heel veel te vinden. Wel kun je ook hier de hitlijsten zijn en de liedjes die er die dag gedraaid zijn. De website is blauw en geel, dit is hetzelfde als het logo. Het logo bestaat uit een huis symbool, dit laat zien dat ze er voor de families en gezinnen zijn.

Nieuwe radiostations
PINK!
ZZROCK
Nostalgie Belgique
Instrumentals Forever
RGR FM
MNM Hits
Crooze.FM
NRJ Belgique
Radio 2 (Limburg)