MNM

MNM luisteren live

MNM staat te boek als een Vlaamse radiozender. De zender is onderdeel van de openbare omroepgroep VRT. Al met al staat de zender bekend als een zender waarbij iedereen wel muziek heeft die hem of haar interesseert.

  • Share on Facebook
  • Tweet
Soortgelijke radiostations
Nostalgie
Instrumentals Forever
Pure FM
Classic 21
Joe
RGR FM
Radio Minerva
Qmusic
Klara
Comments
Informatie over MNM
CategoriePop,Top40
Website
programmas en presentatorenTom De cock, Bart De Raes, My Big Hits, Wouter Van den Breen, De Ochtendshow, Marathonradio, De Avondshow, Dorianne Aussems, Sing Your Song, Planeet De Cock, Eva Daeleman, MNM The Music Battle, Ann Van Elsen.
Facebookhttps://www.facebook.com/MNMbe
Twitterhttps://twitter.com/mnmbe
Youtubehttps://www.youtube.com/user/MNMbe

MNM

De zender is opgericht op maandag 5 Januari 2009. De zender noemt zichzelf een instapradio. Op de zender wordt er een mix gedraaid van muziek van de jaren 80 tot nu. Ze hebben niet een specifieke doelgroep. De zender is de opvolger van de zender Donna. Het hoofd van bestuur is Rino Ver Eecke, hij regelt alles binnen de zender. Ook is het logo ietwat aangepast. De letters zijn groter gemaakt en veranderd in een zwarte kleur.

Presentatoren en programma’s

Op de zender is er dus voornamelijk muziek te beluisteren van de jaren 80 tot aan nu. Dit is meestal een mxi tussen pop, rock, top 50 en dance muziek. De hoofdpresentator van de zender is Peter van de Veire. Hij heeft ook diverse praatprogramma’s met allerlei verschillende soorten thema’s. Vaak gaat het over actueel nieuws of over opmerkelijke nieuwsfeitjes.

Social media en website

De website ziet er zeer professioneel uit. Het uiterlijk van de website bestaat voornamelijk uit de kleuren blauw, wit en rood. Dit zijn tevens ook de kleuren van het logo. Op de website staan er allerlei interessante artikelen en weetjes over de late muziek, nieuwsartikelen of over bekende mensen. Er valt een hoop te lezen op de website en je kunt meedoen aan verschillende prijsvragen. Er staan ook filmpjes op de website die je een inzicht geven in de studio en je kunt er een kijkje nemen achter de schermen van de zender. Ook heeft de zender hun eigen Facebook, Twitter en YouTube pagina. Hier staat recentelijk nieuws over de zender op en je kunt er zien welke evenementen er in de buurt zijn en wanneer deze er zijn. Het is een echt populaire zender met een grote fanbase.

Nieuwe radiostations
PINK!
ZZROCK
Nostalgie Belgique
Instrumentals Forever
RGR FM
MNM Hits
Crooze.FM
NRJ Belgique
Radio 2 (Limburg)