Fun Radio

Fun Radio luisteren live
Soortgelijke radiostations
Foute Muziek Radio
FM Brussel
Pure FM
MNM
Sporza
Nostalgie
Radio Contact
Radio 2
La Premiere

Fun radio

Fun Radio is een radiozender uit België die zich richt op dancevloer muziek. Fun Radio is voornamelijk actief in de delen van Wallonië en Brussel. De zender wordt geclassificeerd als een privé radiozender. Het is dan ook gericht op de mensen in de grotere steden. Hier zitten vaak ook de meeste discotheken, het is dan ook logisch dat op deze plek de meeste house muziek wordt gedraaid. Hier is het house luisterende publiek immers veel groter.  Het is dan ook voornamelijk house en andere soort dancemuziek die je kunt horen op de zender. Het is al een vrij oude zender, het bestaat dan ook al sinds 1989. De zender wordt voornamelijk beluisterd door de jeugd. Het is echter niet een heel erg bekende zender en ze hebben daarom een ook vrij klein marktaandeel van de totale radiomarkt in België

Muziek

Zoals al gezegd wordt er voornamelijk Dance muziek gedraaid. Dit is dance muziek uit verschillende jaren en ze houden zich dan ook niet vast aan een bepaalde stroming of artiest. House is ook regelmatig te beluisteren op de radio, maar dan wel de wat populairdere housemuziek.

Website en Social Media

De zender ziet er netjes uit en hij bevat veel kleuren, je ziet dus echt dat het gericht is op de jongere generatie. Het logo ziet er stak uit en alles oogt jeugdig. Op de website kun je live de radio beluisteren en je kunt zien wat voor soort informatie er allemaal bestaat over de zender. Ook heeft de zender zijn eigen Twitter en Facebook pagina. Hier staat het laatste nieuws op over de leukste recentelijke evenementen in de buurt van de zender en omstreken.