Joe

Joe luisteren live

Dit is een Vlaamse radiozender die zich richt op hitmuziek. De zender heet tegenwoordig ook wel Joe.

  • Share on Facebook
  • Tweet
Soortgelijke radiostations
MNM
Nostalgie (Vlaanderen)
Nostalgie
Sporza
Crooze.FM
Klara
La Premiere
Radio Contact
Ketnet
Comments
Informatie over Joe
CategorieAdultContemporary,Top40
Website
programmas en presentatorenThank God It's Friday, De Spits, The Album Connection, Leen, Bjorn, The Single Connection, Tess, Michel Follet, 90's Unlimited, Heidi, 80's Top 800 Aftershow, De OchtendJOE, Nathalie Delporte.
Facebookhttps://www.facebook.com/JOEfm.radio
Twitterhttps://twitter.com/joe_fm
Iphone Apphttps://itunes.apple.com/be/app/joe-fm/id459490620
Youtubehttp://www.youtube.com/joefm

Joe

Joe wordt ook wel Joe genoemd, en dit is een radiozender in het Vlaamse deel van België. De zender is een commerciële zender, daarom is het ook geen eigendom van de publieke omroepen. De zender is onderdeel van de mediagroep Medialaan. Op de zender wordt er vooral hitmuziek afgespeeld, dit is muziek van de jaren 80. Volgens een onderzoek van het CIM heeft de zender een marktaandeel van om en nabij de 7% van de dagelijkse luisteraars in België. De zender bestaat al sinds 2009, maar het is dus nog wel een vrij jonge zender. De zender is duidelijk gericht op de wat jongere luisteraars en er zitten dan ook niet heel veel ouderen bij de zender

Presentatoren/programma’s

De zender draait dus voornamelijk hitmuziek uit de jaren 80. Het gaat hier om allerlei soorten liedjes uit dat tijdsbestek, van dance tot aan rock. Het is dus een zender die gericht is op de relatief jonge generatie, er valt weinig muziek voor ouderen te beluisteren. Er zitten niet ontzettend veel bekende presentatoren bij de zender, wel is Sven Ornelis tegenwoordig werkzaam bij de zender. Hij heeft hier zijn eigen praatprogramma, vroeger deed hij dit ook al maar dan bij een van de concurrenten namelijk Q Music.

Website en Social Media

De website van de radiozender ziet er strak uit en je kunt zien dat het voor de vernieuwde generatie is. Op de website kun je zien welke muziek er draait en welke muziek er nog komt of al is geweest. Zo weet je dus altijd de naam van het liedje dat je net hoorde. Ook kun je een bericht achterlaten in het gastenboek, dit hebben velen anderen ook al gedaan. Op de Facebookpagina kun je foto’s zien van evenementen waarbij de zender betrokken was en ook kun je er het laatste nieuws uit de muziekwereld lezen en bekijken.

Nieuwe radiostations
PINK!
ZZROCK
Nostalgie Belgique
Instrumentals Forever
RGR FM
MNM Hits
Crooze.FM
NRJ Belgique
Radio 2 (Limburg)