Topradio

Topradio luisteren live
Soortgelijke radiostations
Foute Muziek Radio
Fun Radio
Ketnet
Radio 1
Nostalgie
Musiq3
FM Brussel
La Premiere
Studio Brussel

Topradio

De zender is te beluisteren in het noorden van België, en ook nog in Limburg en een deel van Brabant. Per dag luisteren er ongeveer 53.000 mensen naar de omroep, dit is vrij veel voor een muziekstation. Het is dan ook de best beluisterde zender van België.

Presentatie en programma’s

Op de zender zijn er dus voornamelijk muziekprogramma’s te vinden. Maar dit zijn niet de enige soort programma’s op het station, er zijn ook verscheidende praatprogramma’s die je kunt luisteren. Deze programma’s gaan vaak over actuele nieuwsonderwerpen, af en toe zijn er ook verschillende debatten te vinden. Enkele van deze programma’s zijn: Kies voor de vries en Jeroen & Koen. Bekende presentatoren van de zender zijn Koen van der Sloten, Jeroen Chorus en Wouter de vries, zij zijn de steunpilaren van de zender en zij hebben dan ook de meeste uitzendtijd.

Social Media

Ze zender heeft zijn eigen Facebook en Twitter pagina, ook hebben ze een eigen website. Op de Social media platformen kun je nieuws lezen over de zender. Ook staat er op welke activiteiten en evenementen er op de planning staan. De website van de omroep ziet er netjes uit. Je kunt zien welke muziek er gedraaid wordt en welke muziek er al geweest is. Daarnaast kun je er het nieuws en het weer bekijken. Linksboven in staat het logo van de zender, in rood, geel en blauw.