Topradio

Topradio luisteren live

TOP Radio staat te boek als een radiostation uit het Vlaamse deel van België. Op dit station wordt er meestal een mix tussen dance en urbanpop gedraaid, af en toe is er muziek te horen van de hitlijsten. De zender staat ook wel bekend als “The partystation”.

  • Share on Facebook
  • Tweet
Soortgelijke radiostations
Joe
Zen FM
Studio Brussel
Radio Contact
MNM
La Premiere
Nostalgie
Crooze.FM
Musiq3
Comments
Informatie over Topradio
CategorieDance,Electronica,House
Website
programmas en presentatorenJeroen & Koen, Jeroen Gorus, Nick Vanderbeken, Spinning 30, Kies Voor De Vries, Koen Van der Sloten, Rotationz, Jonathan Vanhelleputte, Christophe Aps, We Love Music!, We Love Weekends!, Carré Paradise Radioshow, Bram Vanhee, Wouter De Vries.
Facebookhttps://www.facebook.com/Topradio
Twitterhttps://twitter.com/TOPradio/
Iphone Apphttps://itunes.apple.com/be/app/topradio/id488153441
Android-apphttps://play.google.com/store/apps/details

Topradio

De zender is te beluisteren in het noorden van België, en ook nog in Limburg en een deel van Brabant. Per dag luisteren er ongeveer 53.000 mensen naar de omroep, dit is vrij veel voor een muziekstation. Het is dan ook de best beluisterde zender van België.

Presentatie en programma’s

Op de zender zijn er dus voornamelijk muziekprogramma’s te vinden. Maar dit zijn niet de enige soort programma’s op het station, er zijn ook verscheidende praatprogramma’s die je kunt luisteren. Deze programma’s gaan vaak over actuele nieuwsonderwerpen, af en toe zijn er ook verschillende debatten te vinden. Enkele van deze programma’s zijn: Kies voor de vries en Jeroen & Koen. Bekende presentatoren van de zender zijn Koen van der Sloten, Jeroen Chorus en Wouter de vries, zij zijn de steunpilaren van de zender en zij hebben dan ook de meeste uitzendtijd.

Social Media

Ze zender heeft zijn eigen Facebook en Twitter pagina, ook hebben ze een eigen website. Op de Social media platformen kun je nieuws lezen over de zender. Ook staat er op welke activiteiten en evenementen er op de planning staan. De website van de omroep ziet er netjes uit. Je kunt zien welke muziek er gedraaid wordt en welke muziek er al geweest is. Daarnaast kun je er het nieuws en het weer bekijken. Linksboven in staat het logo van de zender, in rood, geel en blauw.

Nieuwe radiostations
PINK!
ZZROCK
Nostalgie Belgique
Instrumentals Forever
RGR FM
MNM Hits
Crooze.FM
NRJ Belgique
Radio 2 (Limburg)